Alles over Nettorama

Bij Nettorama ben je verzekerd van de beste kwaliteitsartikelen voor de aller scherpste prijs, elke dag opnieuw.  

De compleetste Lage-Prijzen-Supermarkt van Nederland

De compleetste Lage-Prijzen-Supermarkt van Nederland

Bij Nettorama draait alles om betaalbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Sinds onze oprichting in 1968 hebben wij ons ontwikkeld tot de voordeligste ‘merkendiscounter’. Onze succesformule is simpel: wij bieden een kwalitatief goed winkelaanbod van hoge kwaliteit tegen de aller laagste prijzen.

10% extra korting op de laagste prijs van Nederland

10% extra korting op de laagste prijs van Nederland

Bij Nettorama bieden we niet alleen de laagste prijzen van Nederland, maar ook nog eens extra korting op ruim 2500 A-merken met onze '10% extra korting' garantie. Hiermee profiteer je van nóg meer voordeel als je meerdere stuks van een product aankoopt. Wanneer je bij ons twee of drie stuks van een product koopt, krijg je namelijk nog eens 10% extra korting bovenop de laagste prijs. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de allerbeste prijs! 

Gegarandeerd alles voor de laagste prijs

Gegarandeerd alles voor de laagste prijs

Bij Nettorama kunnen onze klanten elke dag vertrouwen op de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze prijzen voor boodschappen zijn altijd 10 tot 15% lager dan die van welke andere supermarkt dan ook. Als je bij Nettorama een artikel koopt dat elders voor een lagere prijs wordt aangeboden, krijg je je geld terug, mag je het artikel houden én passen wij de prijs binnen 24 uur aan in al onze filialen. Op die manier blijven wij altijd de goedkoopste supermarkt van Nederland!

Er zijn drie belangrijke voorwaarden verbonden aan onze laagste prijsgarantie:

  1. Het product dat elders voor een lagere prijs wordt aangeboden, moet zowel qua merk als inhoud exact hetzelfde zijn als het product dat je bij ons hebt gekocht.
  2. De garantie is niet van toepassing op tijdelijke prijsverlagingen bij andere winkels.
  3. Je moet in het bezit zijn van een kassabon als bewijs van de lagere prijs.
Geniet van de meest verse producten

Geniet van de meest verse producten

Wanneer je bij Nettorama boodschappen doet, kun je rekenen op de allerbeste en meest verse producten dankzij onze beste vers garantie. De afgelopen 15 jaar eindigde Nettorama steeds op nummer 1 of nummer 2 op het onderdeel Groente en fruit  in het GFK Vers Rapport. Bij Nettorama hebben wij vakslagers die overheerlijk vlees bereiden. Het wordt vers gesneden en verpakt in de hoeveelheid die je wilt. Bovendien is ons Molengoud brood supervers en smaakt het precies zoals vers brood hoort te smaken. Proef onze verse producten zelf en zet altijd de lekkerste maaltijden op tafel!

Niet tevreden? Je krijgt jouw geld terug!

Niet tevreden? Je krijgt jouw geld terug!

Wij streven ernaar om je alleen het allerbeste te bieden. Ben je desondanks niet geheel tevreden met een product? Meld het bij een van onze medewerkers en je krijgt gratis een vervangend product of je geld terug. Bij Nettorama vind je geen producten met een houdbaarheidsdatum van vandaag, omdat wij deze al een dag eerder uit de schappen halen. Mocht je toch een product met deze datum aantreffen, dan krijg je het product gratis mee naar huis. Deze garantie is niet van toepassing op dagverse producten en afgeprijsde artikelen. 

Onze vestigingen