Alles, alles, alles voor de laagste prijs

Duizenden klanten helpen

Duizenden klanten houden dagelijks scherp de prijzen bij andere supermarkten in de gaten. Ze laten het ons onmiddellijk weten zodra ze ergens een artikel voor een lagere prijs hebben gevonden. Als dank voor deze informatie krijgt deze klant het betreffende artikel gratis en Nettorama past de prijs binnen 24 uur aan. Zo kunt ook u ons helpen de goedkoopste supermarkt van Nederland te blijven.
En mede dankzij die hulp van duizenden klanten bent u er zeker van dat bij Nettorama echt alles voor de laagste prijs in de schappen ligt.

Ook heeft Nettorama een fulltime mysterie shopping team actief in Nederland. Zij zijn continue op zoek naar lagere prijzen bij concurrenten en controleren de door klanten gevonden prijsverschillen.

Echt alles gegarandeerd de laagste prijs!

Heeft u bij Nettorama een artikel gekocht dat elders toch voor een lagere prijs wordt aangeboden, dan doen wij drie dingen:

  • U krijgt uw geld terug.
  • U mag het artikel houden.
  • Wij passen de prijs binnen 24 uur aan.

Wees prijsbewust: Wordt óók vaste klant bij Nettorama en bespaar tientallen euro’s op uw dagelijkse boodschappen. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend zijn er spelregels, zoals hetzelfde merk, gelijke inhoud en geen speciale aanbiedingen. Per juiste constatering vergoeden wij maximaal één artikel. De prijsgarantie geldt binnen een straal van 10 km rond elke Nettorama vestiging en is uitsluitend van toepassing op prijsvergelijking met andere supermarkten. Voor verdere informatie kunt u terecht bij onze medewerkers in de winkel.